Hamam Detox

Et besøk i et hamam er også et besøk i en mange hundre år gammel tradisjon som aldri har mistet sin popularitet. Hit går man for å slappe av, være sammen og selvfølgelig, bli skikkelig ren. En opplevelse for både kropp og sjel. Transport tur og retur er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Transport tur og retur er inkludert.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Utflukten tilbys fra

Inkludert i Hamam Detox:
Salt sauna
Gyttjebad
Sauna
Salt peeling med mangoblomster, 30 minutter
Fiskepedikyr, 15 minutter
Aromamassasje, 30 minutter
Fotdetox, 15 minutter
Hudanalyse og oppstrammende ansiktsmaske
Fruktbehandling
Detox te eller drikke

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.