UNESCO-turen

En herlig dag med en god blanding av natur og kultur, hvor vi starter turen med å besøke Tenerifes første hovedstad og deretter kjører opp mot Spanias høyeste punkt – vulkanen Teide. I løpet av dagen får vi oppleve flere klimasoner, og det er fascinerende å se hvordan naturen forandrer seg underveis. På veien opp får vi høre om Tenerifes og Teides historie. Utflukten gjennomføres i vinterhalvåret.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag (i vinterhalvåret).
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 09.00–15.30
 • Pris:
  44 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Det blir mulighet til å kjøpe noe enkelt å spise og drikke underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, gode tursko, penger og varme klær – husk at det er kaldt på 2250 meters høyde).
 • Mer:
  Gravide eller personer med hjerteproblemer og/eller pustebesvær samt barn under 3 år kan ikke delta på denne utflukten, da det kan innebære en viss helserisiko pga. høyden. Det er ikke anledning til å bli med taubanen Telefericon opp til toppen.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Naturopplevelser

Øytur

Utflukten tilbys fra

Vi starter med et besøk i Tenerifes første hovedstad, universitetsbyen San Cristobal de Laguna. Byen byr på flere eksempler på arkitektur i klassisk kolonistil, her ligger det moderne og tradisjonelle side om side, her får du en guidet rundtur i de vakre gatene og litt tid til en kopp kaffe eller et besøk på markedet på egen hånd før vi reiser videre.

Vi kjører gjennom små, spanske landsbyer der det dyrkes alt fra poteter til vindruer. Vi passerer områder med pinjeskog og får vite litt om betydningen av denne før vi kjører ned i et av verdens største kratere. Omgivelsene her nede minner med sine vulkanske former og farger om et goldt månelandskap. Vi har nå kommet inn i Teide nasjonalpark, med Spanias høyeste fjell. Vi stopper på en restaurant hvor du kan kjøpe noe å spise eller drikke før vi fortsetter mot toppen av Teide.

Etter hvert er det på tide å returnere til Puerto de la Cruz gjennom det vakre og skiftende landskapet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.