Rancho Grande

Bli med på en festlig utflukt for både store og små! Vi kjører til en gård som ligger i Son Serra de Marina, der vi blir cowboyer for en kveld.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag –fredag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt , ca. kl. 17.00–22.30
 • Pris:
  73 EUR pr. voksen, 63 EUR pr. barn.

  Middag, sangria og vann er inkludert. Det selges to typer billetter. De som ikke vil ri kan kjøpe billett med "Sangria-ekspressen" og får kjøre med hest og vogn. Ønsker du å ri selv, kjøper du billetten som inkluderer ridning (pris 82 euro pr. voksen og 70 euro pr. barn).
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og sko og en varm genser til kvelden.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

I den gylne solnedgangen rir vi ut på den mallorkinske prærien, og tar etterhvert en velfortjent pause midt i det vakre landskapet.

Deltakerne deles inn i ulike ridegrupper: 'turbo, miniturbo og automatgir'. Rancho Grandes erfarne cowboyer sørger for at du kommer i riktig gruppe. Du trenger ikke å ri for å kunne delta på denne hyggelige utflukten. Om du ikke vil ri kan du sitte på med i prærievognen 'Sangriaekspressen'.

Tilbake på ranchen børster vi av oss støvet og tar en forfriskning mens grillene tennes. Vi slår oss ned ved langbord og nyter nygrillet kjøtt, aioli, salat og brød med sangria eller mineralvann ved siden av. Alle støle muskler våkner til liv igjen når det senere blir line dance under stjernehimmelen.
Det blir også flamencishow i løpet av kvelden. En artig utflukt for både store og små.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.