Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – ettermiddag

Bli med på en snorkletur med katamaranen Palm Pleasure og opplev Det karibiske hav under overflaten. Drikke og snacks er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 13.30–17.00
 • Pris:
  69 USD pr. voksen, 56 USD pr. barn.

  Snorkleutstyr, snacks og drikke.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 3 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, komfortable sko og kamera.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Snorkling

Drikke er inkludert

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer

Vi forlater havnen på ettermiddagen og begir oss ut på en tur i ettermiddagsbrisen på den drøye 21 meter langa katamaranen Palm Pleasure. I løpet av seilingen stopper vi to forskjellige steder, Antilla Shipwreck og Boca Catalina. Her er det muligheter til å oppleve Det karibiske hav under overflaten. Vil du heller bli værende om bord på båten, er det drikke og snacks tilgjengelig under hele turen.

Det blir en hyggelig ettermiddag med avkjølende bad, vakre omgivelser og herlig atmosfære før båten seiler tilbake til havnen igjen.

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.