Phuket Elephant Sanctuary

Ta med familien på en spennende utflukt og få et innblikk i elefantenes hverdag. Halvdagsutflukt der lunsj og drikke er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 12.30–18.00
 • Pris:
  5850 THB pr. voksen, 2925 THB pr. barn.

  Angitt pris gjelder for vinteren 2023/2024. Prisene for vinteren 2024/2025: voksen 6.150 THB og barn 3.225 THB. Barneprisen gjelder fra 4–12 år. Vegetarlunsj, vann, brus, kaffe og te er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Penger, solkrem og solhatt/caps, komfortable klær, vann.
 • Mer:
  Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.

  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Etter en bussreise gjennom flotte omgivelser kommer vi frem til Phuket Elephant Sanctuary. Her venter et frodig reservat med dammer, åpne jorder og skråninger der elefantene kan vandre.

Vårt besøk starter i Tree Top Lounge der vi kommer til å få se en videodokumenter for å forberede oss før møtet med elefantene. Elefantene som bor på Phuket Elephant Sanctuary har tidligere vært for eksempel arbeidselefanter og showelefanter. De har levd under dårlige forhold, men har nå kommet til rolige og harmoniske omgivelser. Vi begir oss inn i reservatet og utforsker Thailands lengste byggede gangvei samt flere naturlige stier, for å lokalisere elefantene i deres naturlige miljø.

Vi observerer elefantene som vandrer rundt og bader fritt, mens guiden gir oss detaljert informasjon av hver elefant som bor på Phuket Elephant Sanctuary.

Ved å holde sikker og respektfull avstand har elefantene frihet til å uttrykke sin naturlige oppførsel, fra å bade og leke i dammene og elvene til å bare være sammen.

Etter dette får vi hjelpe til med å gjøre klar elefantenes mat, som de skal spise litt senere på kvelden. Mens vi setter sammen deres fruktkurver, får du muligheten til å stille spørsmål om elefantene og hverdagen deres til Phuket Elephant Sanctuarys kunnskapsrike personale.

Før vi begir oss tilbake til hotellene våre venter et utsøkt vegetarmåltid med tilhørende drikke.

Dette er en opplevelse utover det vanlige og en unik mulighet til å få et innblikk i elefantenes liv.

Ving samarbeider med WAP (World Animal Protection) som kontrollerer alle partnere vi jobber med. Å se dyrene i ro og fred uten at det på noen måte forstyrrer eller påvirker dyrene er akseptabelt i henhold til WAP. Phuket Elephant Sanctuary oppfyller disse kravene.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.