Jeepsafari – solnedgang over Rethymnon og Potamondammen
Jeepsafari – solnedgang over Rethymnon og Potamondammen
Fang solnedgangen over Rethymnon og Potamondammen med kameraet og nyt lokale delikatesser med et glass vin til.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.30–21.30
 • Pris:
  79 EUR pr. voksen, 79 EUR pr. barn.

  Transport samt en enkel middag med kretiske delikatesser og ett glass vin er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, solkrem, munnbind, gode sko samt en varm genser eller jakke på våren og høsten.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke til gravide, barn uder 7 år (det finnes ikke barneseter/-stoler), personer med bilsyke, personer med ryggplager eller gangbesvær. Alkohol serveres kun til personer over 18 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Bli med på en utflukt som fører deg vekk fra Rethymnons sentrum og turistområder, oppover ukjente fjellveier, gjennom små, sjarmerende landsbyer mot innlandet. Denne kveldsutsflukten på fire timer vil gi deg fotominner for livet. Vi passerer landsbyene Pigi, Adelle, Sain Dimitrios, Holy Trinity og Harkia før vi ankommer et utsiktspunkt ovenfor Potamondammen på ca. 650 meters høyde. Her gjør vi et stopp for å beundre den imponerende utsikten over dammen, Kretas innland og fjellene, og du har mulighet til fange hele opplevelsen med kameraet. Derfra begir vi oss videre til et sted vi kan se ut over hele byen og nyte synet av kveldssolen som går ned i horisonten. En perfekt avlsutning på utflukten får vi når vi ankommer en liten, familiedrevet taverna og blir servert kretiske delikatesser med et glass vin til. Avslappede, fornøyde og med nye opplevelser i bagasjen vender vi nesa tilbake til Rethymnon.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.