Jeepsafari – Solnedgang over Rethymnon og Potamondammen

Fang solnedgangen over Rethymnon og Potamondammen med kameraet og nyt lokale delikatesser med et glass vin til.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag. Kan bestilles fra 11. mai.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.30–21.30
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 85 EUR pr. barn.

  Transport samt en enkel middag med kretiske delikatesser og ett glass vin er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, solkrem, munnbind, gode sko samt en varm genser eller jakke på våren og høsten.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke til gravide, barn uder 7 år (det finnes ikke barneseter/-stoler), personer med bilsyke, personer med ryggplager eller gangbesvær. Alkohol serveres kun til personer over 18 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Bli med på en utflukt som fører deg vekk fra Rethymnons sentrum og turistområder, oppover ukjente fjellveier, gjennom små, sjarmerende landsbyer mot innlandet. Denne kveldsutsflukten på fire timer vil gi deg fotominner for livet. Vi passerer landsbyene Pigi, Adelle, Sain Dimitrios, Holy Trinity og Harkia før vi ankommer et utsiktspunkt ovenfor Potamondammen på ca. 650 meters høyde. Her gjør vi et stopp for å beundre den imponerende utsikten over dammen, Kretas innland og fjellene, og du har mulighet til fange hele opplevelsen med kameraet. Derfra begir vi oss videre til et sted vi kan se ut over hele byen og nyte synet av kveldssolen som går ned i horisonten. En perfekt avlsutning på utflukten får vi når vi ankommer en liten, familiedrevet taverna og blir servert kretiske delikatesser med et glass vin til. Avslappede, fornøyde og med nye opplevelser i bagasjen vender vi nesa tilbake til Rethymnon.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.