Krystallklare Korfu
En halvdagstur hvor du får se mye av denne vakre øya. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 08.00–14.00.
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 10 EUR pr. barn.

  Buss og prøvesmaking
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem og kontanter.
 • Mer:
  Båttur ved Paleokastritsa er ikke inkludert i utflukten og koster 10 euro, som betales kontant.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

I den kjølige morgenluften setter vi oss i bussen og drar avgårde for å se noe av det vakreste Korfu har å by på. Vårt første stopp er øyas kanskje mest kjente strand – Paleokastritsa. Ifølge myten var der her Odysseus hvilte for siste gang før han ankom hjemøya Ithaka, som ligger et stykke lenger sør. Her kan du rusle på stranden eller bli med på en båttur (ikke inkludert), eller kanskje ta et bad. Etterpå kjører bussen opp i fjellene til Bella Vista, kjent for den fantastiske utsikten over kysten. Den som vil kan ta seg en kaffe eller en is på den lille kafeen som ligger her. Det blir også et besøk på en gård som produserer likør av de små sitrusfruktene kumquat, hvor den som vil, både kan prøvesmake og kjøpe med seg hjem.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.