Sol, bad og snorkling
Sol, bad og snorkling
Velkommen til en herlig dag ute til havs! Vi setter kursen mot St. George Island, også kalt kaninøya, hvor vi kommer til å være denne dagen. Her får du tid til å finne ditt favorittsted, og du får også sjansen til å bade i havet.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.00–16.00
 • Pris:
  45 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Lunsj med gresk salat, tzatziki og brød er inkludert. Drikke kan kjøpes om bord.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og vannflaske.
 • Mer:
  Snorkleutstyr kan lånes om bord.

  Båten går fra havnen i Petra og henter flere passasjerer ved i havnen i Molivos. Transport til og fra havnene kommer i tillegg og skjer på egen hånd. Vær oppmerksom på at båten kun seiler tilbake til Petra.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

For de fleste besøkende på Lesvos er avslapping formålet med reisen. Det kan oppnås på mange måter, men i stedet for å dele strand med alle andre kan vi tilby avslapping i mer intime og avsidesliggende områder.

Vi får være med båten Calypso, som kun har plass til 25 personer, som gjør turen litt mer spesiell sammenliknet med mange andre båtturer i Middelhavet. Vårt mål for dagen er den tidligere nevnte Kaninøya. På øya blir det tid til avslapping og oppdagelsesferder på egen hånd. I mellomtiden ordner kapteinen et enkelt grillmåltid med godbiter fra det greske kjøkkenet.

I løpet av de herlige timene om bord på båten kommer vi også til å få sjansen til å oppleve livet under vann. Den som vil kan låne snorkel og dykkermaske for å utforske hva som skjuler seg under overflaten. St. George kalles for kaninøya på grunn av det store antall kaniner som lever vilt på øya.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.