Hong Islands – båttur og hvite sandstrender
Hong Islands – båttur og hvite sandstrender
Vi reiser med båt fra stranden i Ao Nang tidlig om morgenen med kurs for Hong-øyene på vestsiden av Krabi. I løpet av turen skal vi besøke den berømte lagunen som har gitt sitt navn til området. Dette øyriket rommer vakre strender med kritthvit sand og krystallklart vann. Vi ser også den kongelige sommerresidensen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–15.00.
 • Pris:
  2600 THB pr. voksen, 1500 THB pr. barn.

  Piknik-lunsj, vann og fersk frukt. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Engelsktalende guide.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert.
  Ruten kan endre seg på grunn av tidevannet og strømninger.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Sol & bad

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Framme ved Hong-øyene stopper vi først på øya Lading og nyter morgenstillheten. De som ønsker det kan gå en tur langs den hvite sandstranden eller bade i det krystallklare vannet.

Deretter begir vi oss mot den kjente Hong-lagunen som skjærgården er oppkalt etter. Vi utforsker lagunen med båten og nyter den fantastiske naturen og den frodige, grønne mangroveskogen. Vi fortsetter deretter mot den største av Hong-øyene hvor vi tilbringer mer tid og spiser vår medbragte piknik om ettermiddagen. Har vi flaks får vi se noen av de store øglene som holder til her. De som vil kan deretter sole seg og bade, eller gå en tur inn i jungelen.

Før vi reiser tilbake til Ao Nang stopper vi enten på øya Pak Bia eller Koh Nok avhengig av tidevannet og havstrømmer.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.