Jeepsafari – Side

Opplev Tyrkias skjønnhet på en måte som bare en firehjulsdreven bil kan tilby. På denne jeepsafarien tar du deg inn i Tyrkias dype skoger, og ettersom bilen ikke har tak, kommer du utrolig tett på naturen. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag , fredag og søndag.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, velg mellom kylling og fisk som serveres med salat og brød ved siden av. Drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, komfortable klær, solkrem og lommepenger.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke for personer med bevegelseshemning, ryggskader eller som er gravide.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Vår første stopp er en koselig, lokal appelsinplantasje. Her er det mulig å få kjøpt ferskpresset juice og se nærmere på redskapene som blir brukt i det daglige arbeidet. Herfra kjører vi videre gjennom det vakre landskapet til en liten landsby. Underveis blir det vannkrig med de andre jeepene – en deilig avkjøling i sommerheten.
I den lille landsbyen blir vi invitert på te i et gammelt og typisk tyrkisk hus. Vi får et innblikk i hvordan innbyggerne her bor og hvordan de lager de berømte Gözleme-pannekakene. Det blir også mulighet for å kjøpe med seg lokale produkter. Etter hvert forlater vi bilveien og kjører ut på små stier for å komme tett på landskapet med sine høye fjell og små landsbyer. Vi gjør små stopp langs veien for å nyte solen og den friske brisen. Deretter er det tid for en ekte tyrkisk lunsj før vi avrunder dagen med en båttur og setter kursen tilbake mot Side.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.