Jeepsafari

Opplev Tyrkias skjønnhet på en måte som bare en firehjulsdreven bil kan tilby. På denne jeepsafarien tar du deg inn i Tyrkias dype skoger, og ettersom bilen ikke har tak, kommer du utrolig tett på naturen. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag , fredag og søndag.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, velg mellom kylling og fisk som serveres med salat og brød ved siden av. Drikke kan kjøpes. Vær oppmerksom på at båtturen er mot ekstra betaling.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, komfortable klær, solkrem og lommepenger.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke for personer med bevegelseshemning, ryggskader eller som er gravide.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vår første stopp er en koselig, lokal appelsinplantasje. Her er det mulig å få kjøpt ferskpresset juice og se nærmere på redskapene som blir brukt i det daglige arbeidet. Herfra kjører vi videre gjennom det vakre landskapet til en liten landsby. Underveis blir det vannkrig med de andre jeepene – en deilig avkjøling i sommerheten.

I den lille landsbyen blir vi invitert på te i et gammelt og typisk tyrkisk hus. Vi får et innblikk i hvordan innbyggerne her bor og hvordan de lager de berømte Gözleme-pannekakene. Det blir også mulighet for å kjøpe med seg lokale produkter.

Etter hvert forlater vi bilveien og kjører ut på små stier for å komme tett på landskapet med sine høye fjell og små landsbyer. Vi gjør små stopp langs veien for å nyte solen og den friske brisen. Deretter er det tid for en ekte tyrkisk lunsj før de som vil, avrunder dagen med en båttur (ikke inkludert i prisen), og setter kursen tilbake mot Side.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.