Tapaskveld på Tango & Capaco

En gastronomisk opplevelse med smaksrik, spansk mat. Se fram til en herlig kveld der du kan nyte variert og god tapas og lære litt om spansk matlaging og Gran Canaria. Du vil også få med deg en oppskrift eller to hjem, så du kan gjenskape smaksopplevelsen når du begynner å lengte tilbake til Gran Canaria.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag f.o.m. 29. oktober 2023.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 18.30–21.00
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Varierte tapasretter, vann, ett glass sangria samt to brus, to øl eller en halv flaske vin er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Juan snakker også svensk.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter for eventuelt kjøp av ekstra drikke, da restauranten ikke tar kort.
 • Mer:
  Transport til og fra restauranten må besørges på egen hånd. Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Ved bestilling vil du få den nøyaktige adressen på SMS. Utflukten arrangeres fra slutten av oktober til begynnelsen av april.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

Kvelden vil by på en gastronomisk opplevelse og du får nyte god mat og drikke i godt selskap med andre gjester, samtidig som du får høre Juan fortelle om Gran Canaria og sin kjærlighet til det spanske kjøkkenet. Kvelden byr også på levende musikk fra musikere som synger og spiller tradisjonelle spanske sanger.

Restauranten ble startet allerede i 1995 og var da den første tapasrestauranten på sørsiden av Gran Canaria. Siden den gang har Juan og Oliver jobbet hardt for å spre den spanske tapaskulturen, og Juan forteller mer enn gjerne om sin kjærlighet til Gran Canaria og spansk mat. Han har bodd i Sverige og dessuten jobbet som reiseleder for Ving, og snakker flytende svensk. Dette blir en morsom og lærerik kveld med spennende matopplevelser – du vil også få med deg en oppskrift eller to herfra, så du kan prøve deg på noen av rettene når du kommer hjem.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.