Tapaskveld på Tango & Capaco

En gastronomisk opplevelse med smaksrik, spansk mat. Gled deg til en herlig kveld med et variert utvalg av tapasretter og mulighet til å ta med seg en oppskrift eller to hjem, slik at du kan gjenskape smaksopplevelsen når du begynner å lengte tilbake til Gran Canaria.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag (til og med 7. april)
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 18.30–21.00
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Varierte tapasretter, vann, ett glass sangria samt enten to brus, to øl eller en halv flaske vin er inkludert. Prisen er 49 euro pr. voksen og 30 euro pr. barn når du bor på et av følgende reisemål, der transport til og fra restauranten er inkludert: Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico og Arguineguín.
 • Språk:
  Engelsktalende guide. Juan snakker også svensk.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter for eventuelt kjøp av ekstra drikke, da restauranten ikke tar kort.
 • Mer:
  Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Nøyaktig adresse vil du få på SMS ved ankomst til Gran Canaria. Utflukten arrangeres fra begynnelsen av oktober til begynnelsen av april.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Kvelden vil by på en gastronomisk opplevelse og du får nyte god mat og drikke i godt selskap med andre gjester, samtidig som du får høre Juan fortelle kort om hva rettene inneholder.

Restauranten ble startet allerede i 1995 og var da den første tapasrestauranten på sørsiden av Gran Canaria. Siden den gang har Juan og Oliver jobbet hardt for å spre den spanske tapaskulturen, og Juan forteller mer enn gjerne om sin kjærlighet til Gran Canaria og spansk mat. Han har bodd i Sverige og dessuten jobbet som reiseleder for Ving, og snakker flytende svensk. Dette blir en morsom og lærerik kveld med spennende matopplevelser – du vil også få med deg en oppskrift eller to herfra, så du kan prøve deg på noen av rettene når du kommer hjem.

Restauranten ligger i San Fernando i Playa del Inglés. Transport til og fra restauranten er inkludert hvis du bor i Puerto de Mogán, Playa de Taurito, Playa del Cura, Playa de Amadores, Puerto Rico eller Arguineguín. Fra øvrige reisemål må transport besørges på egen hånd.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.