Phi Phi og Early Bird

En heldagsutflukt med soling og bading i den vakre skjærgården med snorkling og strender. Pikniklunsj på Bamboo Island og frukt og vann om bord er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt kl. 05.00–16.00
 • Pris:
  3900 THB pr. voksen, 2450 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Pikniklunsj på Bamboo Island og frukt og vann om bord er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Dykkemaske og snorkel kan lånes på båten.
 • Mer:
  Utflukten arrangeres med speedbåter som med sine 400–600 hestekrefter raskt og smidig tar oss med ut i skjærgården. Båtreisen kan være litt urolig, bak i båten sitter man mer stabilt.
  Avhengig av tidevannet starter utflukten enten på Maya Bay eller Bamboo Island. Alle øyene som er nevnt blir besøkt, men rekkefølgen kan variere fra tur til tur på grunn av vær og vind. Av forsikringsårsaker tillates det ikke passasjerer over 70 år. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi tilbringer en minnerik dag i den fantastiske skjærgården hvor imponerende grønnkledde kalksteinsformasjoner rager hundrevis av meter loddrett opp fra havet. Rundt klippene ligger innbydende sandstrendene med palmer og turkisblått vann. Under havflaten åpner det seg en stille, fargerik verden med koraller og tropiske fisker i alle regnbuens farger.

Vi besøker flere strender rundt Phi Phi Island hvor vi soler oss og bader, snorkler og slapper av. Det er som regel et yrende liv i havet i dette området. Båten tar oss også forbi den berømte lagunen Maya Bay, kjent fra filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Stranden inne i den lille bukten kan bare nås med båt, og er åpnet igjen etter å ha vært stengt for besøkende lenge. Båten kjører videre til Pileh Lagoon hvor vi soler oss, bader og snorkler fra båten. De som vil kan gå opp til utsiktspunktet på Phi Phi Don for å få et overblikk over øyriket og kanskje ta bilder.

Deretter setter vi kursen for Bamboo Island for mer snorkling på revet rett utenfor stranden, fulgt av en pikniklunsj og mer soling før vi reiser tilbake til Phuket.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.