Phi Phi og Early Bird

En heldagstur med soling, bading og snorkling ved strender i den vakre skjærgården. Enkel frokost, pikniklunsj på Bamboo Island samt frukt, snacks og vann på båten er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 05.00–16.00
 • Pris:
  3900 THB pr. voksen, 2450 THB pr. barn.

  Angitt pris gjelder for vinteren 2023/2024. Prisene for vinteren 2024/2025: voksen 4.200 THB og barn 2.750 THB. Barneprisen gjelder for barn fra 4–12 år. Enkel frokost, pikniklunsj på Bamboo Island samt frukt, snacks og vann på båten er inkludert. Øvrig drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 4 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Dykkemaske og snorkel kan lånes på båten.
 • Mer:
  Utflukten arrangeres med speedbåter som med sine 400–600 hestekrefter raskt og smidig tar oss med ut i skjærgården. Båtreisen kan være litt urolig, bak i båten sitter man mer stabilt.

  For å bedre komforten for alle passasjerer anbefaler vi at du tar med ørepropper hvis du er følsom for høye lyder. Enkelte sitteplasser kan være mer utsatte for motorstøy. Avhengig av tidevannet starter utflukten enten på Maya Bay eller Bamboo Island. Alle øyene som er nevnt blir besøkt, men rekkefølgen kan variere fra tur til tur på grunn av vær og vind. Utflukten passer ikke for deg som har ryggproblemer, og av forsikringsårsaker tillates ikke gravide eller passasjerer over 75 år å delta på denne utflukten. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi tilbringer en minnerik dag i den fantastiske skjærgården hvor imponerende grønnkledde kalksteinsformasjoner rager hundrevis av meter loddrett opp fra havet. Rundt klippene ligger innbydende sandstrendene med palmer og turkisblått vann. Under havflaten åpner det seg en stille, fargerik verden med koraller og tropiske fisker i alle regnbuens farger.

Vi besøker flere strender rundt Phi Phi Island hvor vi soler oss og bader, snorkler og slapper av. Det er som regel et yrende liv i havet i dette området. Båten tar oss også forbi den berømte lagunen Maya Bay, kjent fra filmen "The Beach" med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Stranden inne i den lille bukten kan bare nås med båt, og er åpnet igjen etter å ha vært stengt for besøkende lenge. Båten kjører videre til Pileh Lagoon hvor vi soler oss, bader og snorkler fra båten. De som vil kan gå opp til utsiktspunktet på Phi Phi Don for å få et overblikk over øyriket og kanskje ta bilder.

Deretter setter vi kursen for Bamboo Island for mer snorkling på revet rett utenfor stranden, fulgt av en pikniklunsj og mer soling før vi reiser tilbake til Phuket.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.