En hel dag til havs om bord i seilbåten Lucy

Bli med på en herlig seilas der du kan nyte roen, salte sjøsprøyt og vakre omgivelser. Er vi heldige får vi også sett flere av havets fastboende.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.45–15.45
 • Pris:
  123 EUR pr. voksen, 87 EUR pr. barn.

  Lunsj og ubegrenset med øl, vin og brus er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Du kan låne snorkleutstyr om bord.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Utflukten tilbys fra

På seilbåten Lucy får du en rolig og behagelig dag på havet. Stemningen om bord er god og avslappet, siden det kun er plass til 8 passasjerer. I løpet av dagen blir det servert lunsj om bord og med all drikke er inkludert kan du slukke tørsten med hva du vil når du vil. Båten gjør stopp for bading og snorkling på flere av mannskapets favorittsteder. Har vi flaks, kan vi få øye på flere av havets faste innbyggere både over og under havflaten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.