Alcudia Sea Explorer

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve Mallorcas vakre natur med speedbåt! Du kan velge mellom flere turer, men én ting er sikkert: Dagen vil gi mange herlige opplevelser.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Turen går på ulike dager, ta kontakt med en VIngvert for mer informasjon.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , 3 eller 4 timer. Firetimersturen går både på formiddagen og ettermiddagen.
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 70 EUR pr. barn.

  Fra 70 euro pr. person for den korteste turen (3 timer). Transport kan kjøpes til for ca. 15 euro pr. person. Firetimers-turen er inkludert drikke.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Engelsktalende mannskap.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solhatt og solkrem.
 • Mer:
  Transport fra Alcudia, Puerto Pollensa og Can Picafort kan kjøpes til. Båten går fra havnen i Alcudia.

  Alcudia Sea Explorer har spesialisert seg på utflukter med mindre båter. Det gjør det lett å besøke øyas mer bortgjemte steder. Båtene tar maks 12 personer. Det kan forekomme endringer i begge utfluktene p.g.a. vær og andre lokale forhold.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Bli med på en herlig tur med speedbåt! Utflukten finnes i tre varianter og alle tre starter i havnen i Alcudia. En ting som er felles for alle variantene er at det blir mange herlige opplevelser og spennende stopp i løpet av dagen. Vi passerer dramatiske landskap, og stopper blant annet for å bade og snorkle i en vakker vik underveis.

Firetimers tur:

Llevant Natural Park eller Formentor Beach. Utfluktene går tirsdager, onsdager, fredager, lørdager og søndager, to ganger om dagen (kl.10.00 og kl.14.00) og varer i ca. 4 timer. På disse turene er drikke inkludert. Ta gjerne med matpakke.

Tretimers tur:

Her kan du nyte synet av Mallorcas vakre kystlandskap mens vi setter kursen mot havet der delfinene holder til. Underveis tar vi et kort badestopp, og det blir muligheter til å ta flotte bilder og stor sjanse for å se delfiner svømme rundt båten når vi kommer et stykke ut til havs.

Utflukten går mandagager, onsdager og torsdager og varer i ca. 3 timer. Du kan høre med Vingverten om nøyaktige tider. Mat eller drikke er ikke inkludert.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.