Paxos og Antipaxos
Velkommen til heldagsutflukt med sol og bading når det er på sitt beste! Båtturen til Paxos og Antipaxos gir deg også severdigheter og shopping. Måltider og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, men du kan kjøpe mat i land på Paxos. Drikke og snacks kan også kjøpes om bord på båten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Ta gjerne med snorkleutstyr, vannet er krystallklart. Solfaktor og en ekstra genser til båtturen tilbake.
 • Mer:
  Ved badepausene bader man fra båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Mange liker å tilbringe en stor del av ferien på stranden og i havet. Derfor vil vi tilby et alternativ som inkluderer sol, hav, grotter, bading og båttur. Det eneste du trenger å tenke på er å slappe av og nyte solen, vinden og vannet.

Turen til øyene Paxos og Antipaxos starter med en busstur til havnen i Korfu by eller til Iefkimmi, der båten ligger og venter på oss. Det første stoppet er ved De blå grottene, og vi seiler så tett på de imponerende grottene som været tillater.

Deretter går ferden videre mot den grønne øya Antipaxos hvor du kan svømme i det krystallklare vannet og utforske de små, naturlige grottene i området.

Etter Antipaxos reiser vi videre til landsbyen Gaios på den større øya Paxos. Her kan du rusle rundt i de koselige smågatene, handle litt, spise lunsj og beundre de elegante yachtene i havnen. Paxos er et populært stoppested for seilere fra hele Europa. Ellers har øya et vakkert landskap med steinknauser og spennende grotter, billedskjønne bukter og postkortvakre fiskerlandsbyer. Hvis du vil se mer av øya kan du leie sykkel – kanskje du vil finne veien til nærmeste badebukt for en dukkert? Det er også mulig å bade ved stranden i gangavstand fra havnen i Gaios.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.