Jeepsafari Rhodos – sydlig rute

Soling og badeliv er vel og bra, men Rhodos har mye mer å by på. Det finnes flere mer eller mindre ukjente områder som det nærmest er umulig å finne, om du ikke kjører av veien og rett ut i naturen, da. Med jeeper skal vi finne frem til disse ukjente sidene av Rhodos, så spenn sikkerhetsbeltet og forbered deg på en humpete tur!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  130 EUR pr. voksen, 110 EUR pr. barn.

  Tradisjonell gresk lunsj.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, lommepenger, solkrem, solhatt/cap, solbriller, kamera, gode sko og klær som tåler å bli skitne.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke hvis du lett blir svimmel eller bilsyk på svingete veier.

  Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke jeepen selv).
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Turen går bokstavelig talt over stokk og stein, og vi oppdager det ekte Rhodos bortenfor strandparasollene, med små landsbyer, klostre, kirker og vakker natur.

Turismen er ikke like utbredt på sørsiden av øya, og denne turen byr på offroad-kjøring i Kalathosfjellene og den frodige pinjeskogen der. Vi besøker også Skiadi-klostret og lærer litt om religionen og historien i området. Ruten går både på asfaltveier og offroad, og lar deg oppleve Rhodos i et helt nytt perspektiv, og du får besøke steder de fleste andre turister sjelden ser.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.