Luksus på havet

Bli med på en herlig dag langs Rhodos vakre østkyst, om bord på en ordentlig seilbåt. Vi kaster anker ved et av øyas fineste badesteder, Anthony Quinn-bukten, og nyter fantastiske snorkle- og bademuligheter hele dagen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  71 EUR pr. voksen, 71 EUR pr. barn.

  Enkel lunsj og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, solhatt og vannflaske.
 • Mer:
  Kapteinen om bord snakker engelsk.

  Utflukten går fra Mandrakihavnen. Transport til og fra havnen er ikke inkludert. Du tar deg til havnen på egen hånd.

  Ved dårlig vær kan reiseruten og tidspunktet for utflukten forandres av sikkerhetshensyn.

  Personer med bevegelsesvansker må kontakte Vingvertene før bestilling, ettersom det er trangt om plassen på seilbåten.

  Obs! Du kan bli kontaktet av selgere fra mindre seriøse firmaer som selger billetter til båtturer, strandfester og liknende arrangementer. Disse anbefales ikke, da de ofte ikke har tillatelser og/eller forsikringer.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi seiler ut fra Mandrakihavnen, og følger kysten i et behagelig tempo på det krystallklare vannet. Etter ca. 1,5 times seiltur kommer vi til en av øyas fineste badeplasser, Anthony Quinn-bukten, hvor scener i filmen 'Kanonene på Navarone' ble spilt inn. Her kaster vi anker og bare nyter tilværelsen på dekk. I bukten er vannet så klart at du kan se helt ned til havbunnen, og det er fantastiske forhold for den som liker å snorkle og utforske livet under havflaten.

Estrella (modell: FIRST 42s7 Beneteau France) er 13 meter lang og 4,5 meter bred, med plass til 10 passasjerer. Du bader direkte fra båten. Du kan også svømme til land og sole deg på stranden før båten drar tilbake til Rhodos by på ettermiddagen..
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.