Luksus på havet

Bli med på en herlig dag langs Rhodos vakre østkyst, om bord på en ordentlig seilbåt. Vi kaster anker ved et av øyas fineste badesteder, Anthony Quinn-bukten, og nyter fantastiske snorkle- og bademuligheter hele dagen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.30–16.00
 • Pris:
  72 EUR pr. voksen, 72 EUR pr. barn.

  Enkel lunsj og drikke er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, solhatt og vannflaske.
 • Mer:
  Kapteinen om bord snakker engelsk.

  Utflukten går fra Mandrakihavnen. Transport til og fra havnen er ikke inkludert. Du tar deg til havnen på egen hånd.

  Ved dårlig vær kan reiseruten og tidspunktet for utflukten forandres av sikkerhetshensyn.

  Personer med bevegelsesvansker må kontakte Vingvertene før bestilling, ettersom det er trangt om plassen på seilbåten.

  Obs! Du kan bli kontaktet av selgere fra mindre seriøse firmaer som selger billetter til båtturer, strandfester og liknende arrangementer. Disse anbefales ikke, da de ofte ikke har tillatelser og/eller forsikringer.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi seiler ut fra Mandrakihavnen, og følger kysten i et behagelig tempo på det krystallklare vannet. Etter ca. 1,5 times seiltur kommer vi til en av øyas fineste badeplasser, Anthony Quinn-bukten, hvor scener i filmen 'Kanonene på Navarone' ble spilt inn. Her kaster vi anker og bare nyter tilværelsen på dekk. I bukten er vannet så klart at du kan se helt ned til havbunnen, og det er fantastiske forhold for den som liker å snorkle og utforske livet under havflaten.

Estrella (modell: FIRST 42s7 Beneteau France) er 13 meter lang og 4,5 meter bred, med plass til 10 passasjerer. Du bader direkte fra båten. Du kan også svømme til land og sole deg på stranden før båten drar tilbake til Rhodos by på ettermiddagen.

Vi tar forbehold om at ruten av og til kan endres på grunn av vær og vind.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.