Blue Lagoon
Blue Lagoon er en båttur langs den greske kysten, som byr på både avslapping og eventyr. Mat og drikke er ikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 08.00–18.00.
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 23 EUR pr. barn.

  Transport til og fra havnen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, ekstra genser til hjemreisen, solkrem.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Vi starter dagen med et besøk ved grotten der den greske ubåten Papanikolis søkte tilflukt under andre verdenskrig. Deretter kjører vi til den avsidesliggende stranden Bella Vraka, etterfulgt av den vakre Blue Lagoon Bay. Her blir det tid til bading og en nærmere titt på landskapet under vann. Her kan du også teste evnene dine i vår dykkerkonkurranse. Det er muligheter for forskjellige typer vannsport for dem som ikke nøyer seg med en svømmetur. Dagens siste stopp er den pittoreske fiskerlandsbyen Sivota, hvor vi stopper et par timer så du har tid til å rusle en tur i havnen, kanskje sette deg ned på en kafé i en av smågatene eller ta en lunsj på en lokal taverna.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.