Krabis paradisøyer
Krabis paradisøyer
Denne utflukten passer veldig godt for deg som vil se vakker natur og nyte en dag med sol og bad.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.30–17.00.
 • Pris:
  2600 THB pr. voksen, 1500 THB pr. barn.

  Lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Husk at vi tilbringer mesteparten av dagen i solen.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr og inngangsbillett til nasjonalparker er inkludert.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Sol & bad

Snorkling

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi starter dagen med å gå om bord i en motorbåt som tar oss med til Phi-Phi-øyene, de kanskje mest kjente øyene i området rundt Krabi. På båtturen stopper vi en stund for å bade og snorkle ved øya Koh Sii eller Koh Gai slik at du kan beundre det fargerike livet under havoverflaten.

Herfra fortsetter vi til Nui Bay der du kan bade i det krystallklare vannet. Nui Bay er en av paradisstrendene på Phi-Phi-øyene.

Fra Nui Bay fortsetter vi til Bamboo Island der sanden er kritthvit og vannet turkis. Bamboo Island er uten tvil en av de vakreste øyene i området rundt Krabi. Det er et lite korallrev ved øya, og du kan enkelt utforske det fra stranden. Her spiser vi vår medbrakte piknik-lunsj og du har massevis av tid til å sole deg, bade og snorkle.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.