Båttur med Afrodite II
Er det noe som er bedre enn en herlig feriedag på havet med sol, bading og frisk havbris? Kapteinen venter på oss i havnen og tar oss med ut på havet hvor vi setter kursen mot øyas sørligste punkt, Capo Greco. I løpet av dagen blir det flere stopp for bading, og det er fine forhold for å snorkle.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag –søndag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 10.00–15.00.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  En lett lunsj er inkludert og serveres om bord på båten. Drikke kan kjøpes. Transport til havnen er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle. Hvis du liker å snorkle bør du ta med snorkleutstyr også – vannet er krystallklart!
 • Mer:
  Utflukten går fra havnen i Ayia Napa. Transport til havnen er inkludert. Gi beskjed til Vingverten hvis du ønsker å komme deg til havnen på egen hånd.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Sol & bad

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa

Ayia Napa

Kypros, Kypros
Les mer

Kystlandskapet vi seiler langs skifter karakter mellom klipper, mystiske grotter og herlige sandstrender. Vi seiler blant annet forbi Fig Tree Bay og en av områdets mest populære strender.
Vi fortsetter så over grensen til den tyrkisk-kypriotiske delen av øya og ser landsbyen Famagusta, som før urolighetene i 1974 var et kjent og populært feriested. På grunn av tyrkernes invasjon ligger turistområdet Varosha i dag øde og forlatt.

Utflukten tilbys fra

Ayia Napa

Ayia Napa

Kypros, Kypros
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.