Quad Safari

Opplev Den dominikanske republikks herlige natur på denne halvdagsutflukten med firehjulinger. Turen byr på vakre stopp med fantastisk utsikt, avkjølende bad og et innblikk i hvordan landets lokale landbruk foregår. Utflukten selges i perioden november–mars.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt kl. 08.00–14.00
 • Pris:
  198 USD pr. voksen.

  NB! Angitt pris er ikke pr. person men pr. Quad, som tar opptil to personer. Bestill kun 1 person hvis dere vil sitte to personer på samme Quad. Vil dere ha to Quad Bikes bestiller dere to personer. Ved bestilling av 1 person er prisen 159 USD. Prisene varierer avhengig av reisemål. Transport kommer i tillegg (15 USD) for gjester som bor i Bayahibe. Vann, brus, en kokosnøtt og hjelm er inkludert. Bandana kan kjøpes for 4 USD.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 7 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, gode sko, komfortable klær, kontanter, badesko samt solbriller for å beskytte både mot støv og sol.
 • Mer:
  For å kjøre må du være minst 18 år og utflukten innebærer offroad-kjøring. Det anbefales derfor at du ikke har bevegelseshindringer, er gravid eller har ryggproblemer da terrenget er ujevnt. Endringer i programmet kan forekomme.

  Vær oppmerksom på at det kan være en fotograf med på utflukten. Bildene kan i så tilfelle kjøpes for 40 UDS/Quad.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Fartsfylt

Øytur

Dagen starter med at vi blir hentet fra hotellene i en lastebil som deretter kjører oss nordover til Las Lagunas de Nisibon. Dette blir vårt utgangspunkt for en 40 km lang Quad Safari der vi kjører gjennom vakker, tropisk natur, små landsbyer og opplever det lokale livet på Den dominikanske republikk.

Vi starter med å kjøre gjennom frodig natur med vaiende palmer langs kysten til området Playa La Vacama. Stranden er ofte folketom og her blir det tid til å nyte et avkjølende bad og en kokosnøtt under palmene.

Turen fortsetter deretter gjennom landsbygda opp mot fjellene. Vi stopper nedenfor en utsiktsplass der vi parkerer våre Quad Bikes, en slags firehjuling, og går opp en trapp til utsiktsplassen. Herfra har vi vakker utsikt over Atlanterhavet og den frodige naturen med sukkerrør. Husk å ta bilder av den fantastiske utsikten!

Vi kjører videre mot fjellene i mer kupert terreng, men som samtidig byr på fantastisk utsikt over fjellene, palmer og frodig natur der man ofte kan skimte ørner. Vi fortsetter forbi flere gårder der vi får se hvordan det lokale jordbruket foregår. Vi kommer til dagens siste stopp, og for å komme hit, kjører vi gjennom og krysser elven Rio Maimon med mangrove og høye busker. Her blir det mulighet til å bade i det forfriskende vannet før vi kjører tilbake til lastebilen i Las Lagunas de Nisibon.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.