Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69

Bli med om bord på denne flotte katamaranen og nyt en herlig, avslappende ettermiddag på havet. Vi seiler ut fra Puerto Rico og kaster etter hvert anker i en tilbaketrukket bukt der det er mulig å bade fra båten. Vil du oppleve litt mer kan du også benytte anledningen til å snorkle eller kjøre speedbåt. Båten går i perioden 7. juni til 25. oktober 2024.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , fredag og søndag i perioden 7.–24. juni. Se hele sommerens program til slutt i utfluktsbeskrivelsen.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 13.30–20.00 (kl. 14.30–19.00 uten busstransport).
 • Pris:
  75 EUR pr. voksen, 50 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn 2–10 år. Transport til og fra havnen i Puerto Rico er inkludert (gjelder ikke for hotellene i Puerto Rico, Puerto de Mogán og Las Palmas). Et enkelt måltid er også inkludert, i tillegg til drikke (øl, sangria, brus, juice og vann) på hele turen.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd. Mannskapet snakker engelsk.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og solkrem.
 • Mer:
  Båten er også tilpasset bevegelseshemmede. Kontakt en Vingvert hvis du ønsker å bestille spesialtransport til og fra båten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi seiler ut fra Puerto Rico med katamaranen Afrikat 69 for en avslappende og hyggelig ettermiddag til sjøs. Her kan du sitte på dekk og nyte havbrisen, mens vi langsomt seiler langs kysten. Hvis vi har flaks får vi også se delfiner, noe som er vanlig i disse farvann.

Vi kaster anker i en bukt der du har mulighet til å bade rett fra båten, prøve snorkling eller bli med på tur i en speedbåt (inkludert i prisen). Har du lyst til å prøve vannscooter eller parasailing, kan dette også ordnes mot ekstra betaling. Da bestiller du det når du kommer om bord, og betaler direkte til mannskapet. NB! Er det sterk vind og/eller høye bølger tilbys ikke vannscooter eller paraseiling.

Senere får vi servert et lett måltid. Alle dager unntatt onsdag og lørdag kan vi dessuten nyte behagelig livemusikk om bord, vanligvis fra Afrikats egen saksofonist. Vi er tilbake i Puerto Rico ved 19-tiden, og du rekker fortsatt middagen på hotellet hvis du ønsker det.

Katamaranen Afrikat 69 ble tatt i bruk i 2017, og er et luksuriøst og moderne fartøy med god plass. Det finnes både et stort soldekk, bar og cocktailmaskin om bord.

Sommeren 2024 går båten på følgende dager:
07.–24.06.: Tirsdag, fredag og søndag
25.06.–14.07.: Tirsdag, torsdag, fredag og søndag
15.07.–31.08.: Alle dager
01.09.–25.10.: Tirsdag, torsdag, fredag og søndag
Båten går ikke søndag 14. juli.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.