Via Ferrata

Bli med på en spennende naturopplevelse, der du får kombinere klattring og fottur på denne adrenalinfylte og morsomme utflukten på sørsiden av Gran Canaria.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 12 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Lukkede, gjerne vanntette joggesko, badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift inkludert sko og sokker, regnjakke eller genser, 1,5 liter vann og noe enklet å spise, som sandwich, frukt o.l.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke for gravide, personer med hjerte- eller ryggplager eller personer som nettopp har vært skadet. Maksvekt på deltakere er 120 kg pr. person. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn pr. utflukt. Du bør ikke være redd for høyder. Utflukten 27.1.2024 er innstilt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Via Ferrata er en opplevelsesrik utflukt som inkluderer både turgåing og klatring, blant annet langs klippevegger på stålkabler. Klatringen byr på fantastisk utsikt og spennende, unike fjellformasjoner på sørsiden av Gran Canaria.

Utflukten har varierende vanskelighetsgrad - fra klatring og mer avansert vandring til lett vandring med fin utsikt. Vår spesialguide er med på hele utflukten for å ivareta sikkerheten og bidra til en morsom og spennende opplevelse.

Nyt naturen på sørsiden av Gran Canaria og få et ferieminne for livet.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.