Besøk på et hundehjem og en smak av Hellas

En utflukt som passer for deg som er glad i hunder, god mat og å gå tur i vakker natur.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.00–17.00.
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 40 EUR pr. barn.

  Barneprisen gjelder fra 5–12 år. Transport samt en tradisjonell, gresk lunsj med ett glass vin/øl til, er inkludert. Vann er ikke inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær og gode sko.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke til personer med gangbesvær eller personer som er allergisk mot hund eller katt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Vi er stolt av å kunne tilby en utflukt der du som er glad i dyr får muligheten til å "gi tilbake" til øya. Vi reiser til det berømte hundehjemmet som ligger på høyden ovenfor Troulosområdet på Skiathos. Der blir vi møtt av en guide som introduserer oss for hundene. Med hver vår hund i bånd går vi opp i åsen og nyter panoramautsikten og naturen, samtidig som hundene får en etterlengtet luftetur.

Når vi har tatt farvel med hundene bærer det av sted til Maria som er født og oppvokst på Skiathos og brenner for matlaging og det lokale kjøkkenet. Her lærer vi hvordan man lager ekte gresk mat og vi får nyte en deilig lunsj i rolige omgivelser. Til maten serveres vin, vann og brus. En unik opplevelse som du kommer til å huske resten av livet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.