Besøk på et hundehjem og en smak av Hellas
Besøk på et hundehjem og en smak av Hellas
En utflukt som passer for deg som er glad i hunder, god mat og å gå tur i vakker natur.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Søndag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 10.00–17.00.
 • Pris:
  57 EUR pr. voksen, 38 EUR pr. barn.

  Transport samt en tradisjonell, gresk lunsj med ett glass vin/øl til er inkludert. Vann er ikke inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær og gode sko.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke til personer med gangbesvær eller personer som er allergisk mot hund eller katt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

Vi er stolt av å kunne tilby en utflukt der du som er glad i dyr får muligheten til å "gi tilbake" til øya. Vi reiser til det berømte hundehjemmet som ligger på høyden ovenfor Troulosområdet på Skiathos. Der blir vi møtt av en guide som introduserer oss for hundene. Med hver vår hund i bånd går vi opp i åsen og nyter panoramautsikten og naturen, samtidig som hundene får en etterlengtet luftetur.

Når vi har tatt farvel med hundene bærer det av sted til Maria som er født og oppvokst på Skiathos og brenner for matlaging og det lokale kjøkkenet. Her lærer vi hvordan man lager ekte gresk mat og vi får nyte en deilig lunsj i rolige omgivelser. Til maten serveres vin, vann og brus. En unik opplevelse som du kommer til å huske resten av livet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.