En dag på havet

Hva er vel bedre enn en hel dag på havet? La båten og mannskapet ta deg med på en dag fylt av bading, snorkling og en fantastisk naturopplevelse langs kysten av Sal.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. 6 timer.
 • Pris:
  123 EUR pr. voksen, 123 EUR pr. barn.

  Drikke, snacks og lunsj er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Lån av snorkleutstyr er inkludert.
  Dagen tilbringes om bord på enten Cuba Libre eller Vahine. Begge er seilbåter som tar maks. 12 passasjerer.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Snorkling

Utflukten tilbys fra

Dette er utflukten for deg som foretrekker et båtliv med stil og komfort. Seilbåten har kun plass til 10 passasjerer, noe som sørger for en eksklusiv atmosfære og upåklagelig service fra mannskapet om bord. I løpet av dagen stopper vi også for å bade, og du kan låne snorkleutstyr og utforske den magiske undervannsverdenen.

Om bord har du tilgang til All Inclusive med brus, juice, øl og vin samt snacks på hele turen.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.