Magic Dolphin Katamaran – formiddag

På Magic Dolphin blir du godt tatt vare på av katamaranens personale, slik at du kan slappe av og nyte solen mens vi seiler av gårde på bølgene. Vi får vakker utsikt over havet og Madeiras kystlinje på turen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 10.00–13.00.
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 18 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert, men det er mulig å kjøpe drikke og enkel snacks om bord. Det blir ingen badestopp på turen. Tider og priser i perioden juli–august: 09.00–11.30. 38 EUR pr. voksen og 18 EUR pr. barn. Samling i havnen ca. 30 minutter før avgang.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem samt en varm genser eller jakke hvis det blåser.
 • Mer:
  Møteplass: Ved Magic Dolphins kontor i Funchals Marina. Kontoret har adresse Acesso à Marina do Funchal.

  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi reiser langs kysten samtidig som vi holder utkikk etter delfiner, hvaler og skilpadder frem til vi gjør et stopp for å de en av de høyeste havklippene i verden.

Gå ikke glipp av muligheten til å se øya fra sjøsiden!
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.