Magic Dolphin Katamaran – formiddag

På Magic Dolphin blir du godt tatt vare på av katamaranens personale, slik at du kan slappe av og nyte solen mens vi seiler av gårde på bølgene. Vi får vakker utsikt over havet og Madeiras kystlinje på turen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt ca. kl. 10.00–12.30.
 • Pris:
  25 EUR pr. voksen, 13 EUR pr. barn.

  Mat og drikke er ikke inkludert, men det er mulig å kjøpe drikke og enkel snacks om bord. Utflukten kan forhåndsbestilles før avreise i perioden 1. mai–30. september.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem samt en varm genser eller jakke hvis det blåser.
 • Mer:
  Møteplass: Ved Magic Dolphins kontor i Funchals Marina. Kontoret har adresse Acesso à Marina do Funchal.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi reiser langs kysten samtidig som vi holder utkikk etter delfiner, hvaler og skilpadder frem til vi gjør et stopp for å de en av de høyeste havklippene i verden.

Gå ikke glipp av muligheten til å se øya fra sjøsiden!

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.