Sea Kayaking Family Fun

Med havkajakk kan du komme deg til bortgjemte viker, strender og små pittoreske landsbyer ved vannet. Den gir deg en fantastisk mulighet til å utforske roligere omgivelser og til å unngå de livligste strendene. Dette er en familievennlig tur med mindre padling og mer svømming, snorkling og strandleker.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–12.00
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 34 EUR pr. barn.

  Instruktør, utstyr (dobbelkajakk, flytevester, neoprensko, snorkel og dykkermaske). Transport Supetar–Sutivan tur/retur.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, klesskift, håndkle, badetøy og penger.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Selv om kajakkpadling skulle være nytt for deg, kommer du til å bli overrasket over hvor fort du lærer deg å mestre dette med hjelp av litt instruksjoner fra rutinerte instruktører. Padlingen starter fra Sutivan langs Bracs nordvestre kystlinje, i rolig farvann uten havner og mange båter. Vi padler inn til en fin og rolig strand med mange muligheter for lek og aktiviteter for barna, både i vannet og på land.

Et mindre barn kan dele kajakk med to foreldre. Barn so kan holde sin egen padleåre i barnestørrelse kan dele kajakk med én forelder.

Strekket du padler er ca. 3 nautiske min (NM) eller 5,5 km. Vanskelighetsgraden er lett og passer for familier. Utflukten i sin helhet tar fire timer, hvorav padling i maks. to timer.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.