Sea Kayaking Family Fun

Med havkajakk kan du komme deg til bortgjemte viker, strender og små pittoreske landsbyer ved vannet. Den gir deg en fantastisk mulighet til å utforske roligere omgivelser og til å unngå de livligste strendene. Dette er en familievennlig tur med mindre padling og mer svømming, snorkling og strandleker.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–12.00
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 35 EUR pr. barn.

  Instruktør, utstyr (dobbelkajakk, flytevester, neoprensko, snorkel og dykkermaske). Transport Supetar–Sutivan tur/retur.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, klesskift, håndkle, badetøy og penger.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Selv om kajakkpadling skulle være nytt for deg, kommer du til å bli overrasket over hvor fort du lærer deg å mestre dette med hjelp av litt instruksjoner fra rutinerte instruktører. Padlingen starter fra Sutivan langs Bracs nordvestre kystlinje, i rolig farvann uten havner og mange båter. Vi padler inn til en fin og rolig strand med mange muligheter for lek og aktiviteter for barna, både i vannet og på land.

Et mindre barn kan dele kajakk med to foreldre. Barn so kan holde sin egen padleåre i barnestørrelse kan dele kajakk med én forelder.

Strekket du padler er ca. 3 nautiske min (NM) eller 5,5 km. Vanskelighetsgraden er lett og passer for familier. Utflukten i sin helhet tar fire timer, hvorav padling i maks. to timer.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.