Fottur og tapas

Bli med på en lett og avslappet fottur i det vakre vulkanske landskapet i Chinyero naturreservat. Vi går gjennom områder med kanarisk furuskog, kaktus og mandel- og fikentrær med Teide som bakgrunn. Utflukten avsluttes med en god tapaslunsj.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–15.00
 • Pris:
  79 EUR pr. voksen, 49 EUR pr. barn.

  Kanarisk tapaslunsj og ett glass vin, vann og snacks er inkludert. Barneprisen gjelder for barn 10–13 år. Anbefalt minstealder for denne utflukten er 10 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Solbriller, solkrem og tursko. Varmt turtøy, da temperaturen endrer seg litt i fjellområdet.
 • Mer:
  Enkel og lav vanskelighetsgrad, ca. 5 km og ca. 2,5 time.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Vandring

Utflukten tilbys fra

Opplev de dramatiske kontrastene som klima, vegetasjon, farger og landskap skaper på Tenerife. Vi besøker øko-museet i el Tanque, og ser den berømte El Calvario de los Baldios, en helligdom hvor lavaen fra vulkanutbruddet i 1909 endret kurs og stoppet.

Vår kunnskapsrike guide forteller om områdets natur, historie og geologi.

Vi topper det hele med en deilig, kanarisk tapaslunsj og et glass vin på en tradisjonell caserio fra 1600-tallet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.