Khao Sok – midt i regnskogen

Vil du se det ekte, opprinnelige Thailand er dette en utflukt for deg. Khao Sok er kjent for sin imponerende regnskog. Her er det selvfølgelig variert flora, og fugler, aper og andre dyr som del av dens fauna. Alt dette opplever man best på en vandring gjennom regnskogen, der vi tar sikte på forstå dens imponerende artsrikdom. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag, fredag og søndag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  3250 THB pr. voksen, 2400 THB pr. barn.

  Barneprisen gjelder for barn fra 3–10 år. Mat er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko (tursko eller joggesko), komfortable klær, ryggsekk, vannflaske, badetøy, håndkle og penger.
 • Mer:
  Alle gjester hentes i små busser og kjøres til utfluktens første stopp, hvor guiden venter. Om bord på bambusflåten kan du regne med å bli våt, på føttene, så ta på sko som tåler dette. Fotturen i regnskogen foregår for det meste på stier og trapper. Du trenger pass eller passnummer ved bestilling av utflukten.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Men tidene forandrer seg, og nå søker turistene andre severdigheter og opplevelser. Ofte er dette opplevelser med et lokalt tilsnitt. Det er et ønske om å se det ekte, opprinnelige Thailand, og det må gjerne føles som å legge ut på eventyr å komme seg dit. Kort sagt søker besøkende det som føles som "Love local" – opplevelser med fokus på plante- og dyrelivet, kultur og severdigheter som er unike for stedet.

En slik opplevelse kan vi nå tilby på en utflukt til Khao Sok-området. Khao Sok er berømt for sin imponerende regnskog med et rikt plante- og dyreliv, med fugler, aper og andre dyr. Alt dette kan du oppleve på en vandring gjennom regnskogen, hvor vi får et innblikk i den store artsrikdommen.

Mat og drikke underveis er et kapittel for seg selv. Vi smaker på lokale produkter og smaksprøver til lunsj, og ønsker å gjennomføre en bærekraftig utflukt uten bruk av plast og engangsartikler. I tillegg til lunsj får vi en presentasjon av thailandsk matlaging, hvor enkelte retter tilberedes foran gjestene.

Etter måltidet fortsetter vi ut i skogen, men nå på vannet. På bambusflåter flyter vi rolig gjennom regnskogen, og langs veien har vi også et kaffestopp. Flåtene lar oss komme tett på naturen uten å forstyrre. Dette transportmiddelet er vi alene om i området, og det er med på å gjøre dagen enda mer spesiell.

Denne utflukten er unik, og sammen med vår lokale samarbeidspartner har vi satt oss som mål å gjøre den bærekraftig. Derfor vil vi gjerne vise fram det lokale, som en utsiktsplass, tempel, regnskogen m.m. Men vi vil også være mer konkrete med hensyn til miljøet, og unngår derfor bruk av plast og engangsartikler.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.