Arubas villmark med beach buggys

Bli med på en fartsfylt tur og opplev Arubas villmark. Sett deg bak rattet og lær mer om Aruba på en tur der vi legger bilveien bak oss og begir oss ut i terrenget.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 14.15–17.30
 • Pris:
  199 USD pr. voksen.

  NB! Oppgitt pris er ikke pr. person men pr. beach buggy, som tar opptil to personer. Vann er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 12 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Solkrem, solbriller, solhatt eller caps, kamera og gode sko egnet for steinete underlag.
 • Mer:
  Utflukten er anstrengende og anbefales derfor ikke hvis du er gravid eller har nyre- eller ryggproblemer. Føreren må være minst 23 år og ha gyldig førerkort.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Historie & kultur

Naturopplevelser

Fartsfylt

Drikke er inkludert

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer

På ettermiddagen setter vi oss bak rattet på hver vår beach buggy og kjører ut i Arubas villmark. Dette er en utflukt full av fart og humper, der du får et innblikk i Arubas natur og historie. Du kjører din egen beach buggy og vi tar oss til ulike severdige steder under ledelse av en profesjonell guide.

Underveis stopper vi ved Blackstone Beach, Three Bridges Formation, Baby Natural Bridge and ruins, Alto Vista Chapel og California Lighthouse. Vi passerer også andre severdigheter, og i løpet av turen vil du få se og oppleve en hel del av Arubas natur, historie og attraksjoner.

Utflukten tilbys fra

Aruba
Aruba
Aruba
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.