Vestkystens perler med Purowool

Bli med og opplev noen av høydepunktene på Mallorca! Av Purowool får du også en hyggelig presentasjon med påfølgende frokost før utflukten. Deretter kjører vi til Valldemossa som er kjent for sine brosteinsgater, vakre hus og blomsterprakt. Som om det ikke var nok, stikker vi så til Sóller der vi får med oss en superhyggelig trikketur gjennom sitrusplantasjen nedover mot havnen i Puerto de Sóller.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00.
 • Pris:
  39 EUR pr. voksen, 37 EUR pr. barn.

  Det blir servert frokost under Purowools presentasjon. Lunsj og drikke kan kjøpes underveis.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. I visse perioder kan det være litt kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.
 • Mer:
  Billett til trikken er inkludert.
  Kort spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesbesvær bes kontakte Vingvertene før bestilling.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Frokost inkludert

Utflukten tilbys fra

Ving har i mange år hatt et unikt og godt samarbeid med Purowool. Om du velger å bli med på denne utflukten blir du hentet før den ordinære utflukten begynner for å være med på et underholdende foredrag om helse og søvnkvalitet og informativ presentasjon av Purowools produkter.

I fjellkjeden Serra de Tramuntana ligger det en veldig grønn og frodig dal hvor du ca. 400 meter over havet finner den vakre byen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter her.
Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over byen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur på brosteinsgater innrammet av vakre hus og fargerik vegetasjon får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med vakker utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre. Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord på en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Sóller. På veien gjennom dalen passerer vi litt av de frodige sitrushagene som har gjort Sóller så berømt.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.