Jeepsafari – hemmeligheten bak Kretas vin og oliven
Jeepsafari – hemmeligheten bak Kretas vin og oliven
Bli med på en jeepsafari hvor du i løpet av en hel dag får lære mer om oliven, vin og øyas eget kjøkken. Vi kjører i jeeper gjennom vakre landskap og oppdager noen av Kretas mange skatter. Vi passerer flere sjarmerende små landsbyer i løpet av dagen og får oppleve den berømte kretiske gjestfriheten, og får innblikk i det daglige livet på øya.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag og lørdag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–17.00
 • Pris:
  89 EUR pr. voksen, 69 EUR pr. barn.

  Lunsj med lokal vin og vann. Inngang til olivenpresse og vinfabrikk med vinsmaking.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske og komfortable klær som tåler litt – det kan bli støvete.
 • Mer:
  Engelsktalende guider og sjåfører (du kjører ikke jeepen selv).

  Utflukten anbefales ikke for deg som lett blir bilsyk eller svimmel, eller har problemer med svingete og humpete veier. Gravide og personer med ryggproblemer bør ikke delta på denne utflukten, da den kan være fysisk krevende. Aldersgrense 8 år.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer

Kreta er kjent for sine oliventrær og oliven av beste kvalitet, så vi innleder safarituren med et besøk til en olivenpresse og får vite mer om hvordan oljen fremstilles og behandles. Opplevelsen krydres med litt prøvesmaking

Deretter kjører vi videre til Karavitakis vinfabrikk, hvor man fremstiller noen av Kretas absolutt beste viner. Her får vi en guidet tur og får ta del i den kretiske hemmeligheten bak et langt liv.

Vi stopper også ved et flere tusen år gammelt oliventre og ser en utstilling om olivenens historie.

Etter en herlig formiddag starter off road-eventyret. Vi kjører mot landsbyen Sebrona, og på veien passerer vi en fjellovergang med en pittoresk elv i frodige omgivelser og med vakker utsikt. Mens vi passerer gjennom fjellene får vi mange muligheter til å ta bilder av små, greske kapell. geiter, vingårder og vakre oliventrær.

Turen går så til en liten landsbytaverna hvor du blir kjent med øyas eget kjøkken, med masse mat, vin og ekte, kretisk gjestfrihet.

Etter å ha opplevd den herlige atmosfæren i landsbyen, starter vi på tilbaketuren til våre hotell, på asfalterte veier kantet av både appelsin- og sitrontrær, som blir våre siste inntrykk før vi avslutter dagen.

Utflukten tilbys fra

Chaniakysten, Agia Marina

Chaniakysten, Agia Marina

Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.