Jeepsafari i solndgangen

Ingen ferie er komplett før man har sett minst en solnedgang. Hva er vel en bedre måte å se solen gå ned i horisonten på, enn fra fjellene og steder man kun kommer fram til med Jeepen? Og som om ikke det var nok, avsluttes kvelden på en vingård hvor vi får nyte både god vin og lokale småretter.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag og torsdag.
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.00–21.30
 • Pris:
  85 EUR pr. voksen, 85 EUR pr. barn.

  Vinsmaking av lokale viner samt tradisjonelle småretter er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, penger og gode sko. Det kan være kaldt i fjellene, derfor anbefales det å ta med en ekstra genser.
 • Mer:
  Engelsktalende guide og sjåfør (du kjører ikke din egen Jeep).
  NB! Gravide og personer med ryggproblemer bør ikke delta på denne utflukten, da den kan være fysisk krevende.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat & drikke inkludert

Naturopplevelser

Fartsfylt

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer

En ferie er ikke komplett uten unike opplevelser, og en jeeptur i solnedgangen tilhører helt klart denne kategorien.

På denne utflukten kan du oppleve solnedgangen slik bare Kreta kan tilby den, og vi oppsøker steder som kun er tilgjengelige med jeep.

Solnedgangen ser ofte fantastisk ut på bilder, og derfor er det mange som oppsøker utsiktspunkter høyt over havet for å fange de fineste motivene. Men det skal mye til å slå utsiktspunktet som er målet for denne turen. 700 meter over havet og panoramautsikt over byen nedenfor.

Å se sola forsvinne ned i horisonten er i seg selv verdt pengene, men vi vil gjerne overgå forventningene dine. Derfor legger vi også turen om Manousakis vingård, hvor vi blir servert god vin og lokale småretter. Med andre ord en uforglemmelig kveld i stemningsfulle omgivelser.

God tur!

Utflukten tilbys fra

Agios Nikolaos
Agios Nikolaos
Les mer
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.