River Rafting

Rafting er ikke bare for den som vil ha fart og spenning, men også for deg som vil nyte naturen i og rundt Cetina-elven og byen Omis. En opplevelsesrik dag for den eventyrlystne!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 14.00–20.00. Fra Split ca. kl. 13.00–21.00
 • Pris:
  34 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, kun vann og litt snacks. Etter raftingen er det mulig å kjøpe noe å spise og drikke.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 6 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Håndkle og behagelige klær som tåler å bli våte, samt klesskift.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Syv personer i samme gummibåt, deltar på et felles eventyr, og her gjelder det å padle og stille opp for de andre i båten. Jo mer man padler og havner riktig i de heftigste strykene, jo høyere blir dagens adrenalinkick. Sikkerheten er høy og det er selvsagt obligatorisk med hjelm og flytevest.

I løpet av dagen er det også mulig å dra på grottevandring og hoppe ned i det kalde vannet fra klipper. Den som vil kan også flyte nedover strykene med flytevest. Føttene først, for her går det unna i svingene og da må man kunne styre unna de store steinene underveis.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.