Rota dos Cetaceos
Dyr oppleves best i sine naturlige omgivelser, og Madeira har flotte omgivelser for både delfiner og andre hvaler. På denne båtturen gjør vi alt vi kan for at du skal få komme så nær dyrene som mulig og få se delfiner på nært hold.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt Turene går kl. 09.00 og kl. 13.30
 • Pris:
  55 EUR pr. voksen, 34 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Vi anbefaler at du tar med vann og litt snacks.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og en varm genser (det kan blåse kraftig på havet). Hvis været tillater det er det mulig å svømme med delfinene i deres naturlige element, mot ekstra betaling.
 • Mer:
  Transport tur/retur møteplassen ved Rota dos Cetaceos kontor i Funchal kommer i tillegg, og er på egen hånd. Kontoret ligger i Marina Shopping på Avenida Arriaga 75, lokal 247, som ligger i gaten rett overfor småbåthavnen.

  Rota dos Cetaceos garanterer at du får se delfiner i løpet av dagen. Hvis ikke, får du være med på en ny tur helt gratis.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Havområdet rundt Madeira er kjent for sitt rike dyreliv med mange fiskerarter og marine pattedyr. På denne båtturen kommer vi så tett på dyrene som det lar seg gjøre, men selvfølgelig uten å forstyrre dem. Dyrene er ofte nysgjerrige og svømmer mot båten, og om bord har vi med oss en marinbiolog som forteller mer om dyrene vi ser, og de vi kanskje ikke får øye på.

Utflukten går fra Funchal i båter med plass til opptil 16 personer. Kapteinen om bord har fortløpende kontakt med de forskjellige observasjonspostene i området, slik at vi vet hvor det er størst sjanse for å få et glimt av delfiner og hvaler.

Underveis kan du nyte den fine utsikten mot fastlandet.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.