Dubrovnik – dagstur

En ferie i Dalmatia er ikke komplett uten et besøk i Dubrovnik – den tidligere republikken som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Husfasadene, gatene, alleene og torgene – hele byen oser av en interessant og historisk fortid. I Dubrovnik kommer uttrykket "levende historie" til sin rett, og ved å bli med på utflukten vår får du et unikt innblikk i denne.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–20.00
 • Pris:
  68 EUR pr. voksen, 34 EUR pr. barn.

  Oppgitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted. Ingen måltid er inkludert. Det er et stort utvalg av restauranter og kafeer i Dubrovnik.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske.
 • Mer:
  Bussreisen til og fra gjennomføres med skandinavisk guide og rundturen i Dobrovnik holdes av en engelsktalende guide. For at utflukten skal gjennomføres for gjester i Split kreves minimum 4 påmeldte deltakere.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

Bussreisen tar ca. 4,5 timer fra Split, 3, 5 timer fra Brela, Baska Voda og Makarska og ca. 2,5 timer fra Gradac, inkludert pause begge veier. Under stoppet blir det muligheter for å smake på litt vin på reisen til og på østers på hjemveien, da vi stopper på en østersfarm. Men dette handler ikke bare om en transportetappe. Nei, veien til Dubrovnik er en av de vakreste i Europa, og reisen langs kysten kan ta pusten fra hvem som helst. Mest imponerende er kanskje Kroatias 'lille California', Neretvaelvens delta der det dyrkes appelsiner, vindruer og oliven.

I Dubrovnik kommer vår lokale guide (på engelsk) til å ta oss med på en interessant vandring gjennom byens gater og torg. Turen går blant annet innom rektorpalasset, en av de få renessansebygningene som overlevde det store jordskjelvet som rammet republikken i 1667.

Etter byvandringen (som det selvsagt er frivillig å delta på, men som virkelig kan anbefales), har du ca. 2,5 timer (avhengig av trafikken på turen til byen) på egen hånd. Dubrovniks store utvalg av kaféer og restauranter innbyr selvsagt også til besøk. Den som ønsker å benytte anledningen til å shoppe vil heller ikke dra skuffet herfra.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.