Dubrovnik – dagstur
Dubrovnik – dagstur
En ferie i Dalmatia er ikke komplett uten et besøk i Dubrovnik – den tidligere republikken som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Husfasadene, gatene, alleene og torgene – hele byen oser av en interessant og historisk fortid. I Dubrovnik kommer uttrykket "levende historie" til sin rett, og ved å bli med på utflukten vår får du et unikt innblikk i denne.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–20.00
 • Pris:
  470 HRK pr. voksen, 235 HRK pr. barn.

  Oppgitt pris er fra-pris. Prisen varierer avhengig av opphentingssted. Ingen måltid er inkludert. Det er et stort utvalg av restauranter og kafeer i Dubrovnik.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske.
 • Mer:
  Husk å ta med pass!
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Historie & kultur

Utflukten tilbys fra

Bussreisen tar ca. 4,5 timer fra Split, 3, 5 timer fra Brela, Baska Voda og Makarska og ca. 2,5 timer fra Gradac, inkludert pause. Når det er sagt er det ikke hvilken som helst reisevei vi snakker om. Veien til Dubrovnik er definitivt en av de vakreste i Europa, og reisen langs kysten kan ta pusten fra hvem som helst. Mest imponerende er kanskje Kroatias 'lille California', Neretvaelvens delta der det dyrkes appelsiner, vindruer og oliven.

I Dubrovnik kommer vår lokale guide til å ta oss med på en interessant vandring gjennom byens gater og torg. Turen går blant annet innom rektorpalasset, en av de få renessansebygningene som overlevde det store jordskjelvet som rammet republikken i 1667.

Etter byvandringen (som det selvsagt er frivillig å delta på, men som virkelig kan anbefales), har du ca. 2,5 timer (avhengig av trafikken på turen til byen) på egen hånd. En av de beste måtene å oppleve Dubrovnik på er å gå en tur på den massive muren som omgir den gamle bydelen. Dubrovniks store utvalg av kaféer og restauranter innbyr selvsagt også til besøk. Den som ønsker å benytte anledningen til å shoppe vil heller ikke dra skuffet herfra.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.