Øyhopping i Det ionsike hav

På vår øyhopping får du oppleve flere av de ioniske øyene på en og samme dag!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 07.00–20.30
 • Pris:
  50 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert, men snacks og drikke kan kjøpes om bord på båten. På Kefalonia og Itaka er det mange restauranter og kafeer hvor man kan spise.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær og håndkle.
 • Mer:
  Bading skjer fra båten, vi legger ikke til ved noen strand.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Øytur

Utflukten tilbys fra

Utflukten begynner med buss til byen Nidri på Lefkas, hvor båten venter på oss for å sette kurs mot den berømte og fantastisk vakre stranden Porto Katsiki, hvor vi bader rett fra båten.

Etter en stund er det på tide å lette anker igjen. Nå setter kapteinen kursen mot øya Kefalonia, en favoritt blant mange kjendiser. Vi legger til i havnen i den idylliske fiskerlandsbyen Fiskardo. Her ankrer mange som er på seilferie i Det joniske hav opp og her er det hyggelig å spise lunsj på en av de koselige tavernaene i havnen.

Vi reiser deretter videre mot "Legendenes øy" Ithaka, kjent gjennom historiene om guder og mennesker som i følge mytene har besøkt eller bodd på øya. I landsbyen Kioni tar vi en kaffepause før båten setter kursen mot neste mål.

På øya Meganissi og i den historiske grotten Papa Nikolis gjør vi et kort stopp før vi drar til en strand som ligger på den berømte øya til familien Onassis, Skorpios.

Etter en hel dag med mye vakker utsikt og nye inntrykk er det på tide å seile tilbake til havnen i Nidri på Lefkas.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.