Jungle Safari
Bli med på en tur ut i vakker natur hvor vi besøker Tiger Cave-templet og bader i naturlig oppvarmede basseng. Denne utflukten passer for deg som liker å få opp pulsen litt, for deretter å bade i vakre og eksotiske omgivelser.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  1800 THB pr. voksen, 1000 THB pr. barn.

  Lunsj er inkludert, drikke kjøpes separat
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, klesskift, gode sko til Tiger Cave-tempelet
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Mat inkludert

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Vi legger Ao Nang bak oss og kjører mot Krabi Town. Etter ca. 30 minutter kommer vi til Wat Tham Sua – Tiger Cave-tempelet. Her skal vi teste formen! Det er ca. 1000 trappetrinn opp til toppen av tempelet. Men det er verdt anstrengelsen, for utsikten herfra er enestående.

Vi fortsetter sørover til Klong Thom med sine basseng med naturlig oppvarmet vann. De har sitt utspring i varme kilder, noe som vitner om vulkansk aktivitet. Det varme kildevannet inneholder mineraler som sies å være bra for helsen. Et bad i disse varme bassengene med sine frodige, grønne omgivelser er godt for både kropp og sjel, spesielt etter trappene på Tiger Cave-tempelet!

Etter besøket til de varme kildene fortsetter vi turen til naturreservatet Khao Phra Bang Khram hvor vi spiser lunsj. Her er det også et natulig basseng – vakre, nesten selvlysende turkise Emerald Pond. Dette naturlige bassenget ligger ca. en kilometer inn i regnskogen, så det blir en kort spasertur før vi kan bade i det krystallklare vannet. Du kan også gå en tur videre inn i regnskogen og se det mystiske blå bassenget som beveger på seg når du klapper i hendene.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.