Dykking

Er du eventyrlysten? Har du alltid villet prøve å dykke eller kanskje du har dykket før, og fått blod på tann? Bli med oss på tur! Med våre dyktige instruktører kan du føle deg trygg og du kommer til å bli godt ivaretatt uansett hva slags erfaring du har.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 08.30–16.00.
 • Pris:
  76 EUR pr. voksen, 76 EUR pr. barn.

  Utflukten går fra Mandrakihavnen. Transport til og fra havnen er inkludert. Aldersgrensen for å dykke er 8 år. Yngre barn kan bli med på båtturen mot en kostnad på 46 EUR pr. person. Barn som skal delta må være svømmedyktige og komfortable med å ha hodet under vann.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 8 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badeklær, håndkle og vannflaske.
 • Mer:
  Under selve dykkingen blir du fotografert og filmet. Både film og bilder kan kjøpes så du har minner fra denne dagen. Hvis ikke minimumsantall deltakere nås, kommer snorkling og dykking til å gjøres ved den populære stranden Ladiko. Hør med Vingverten hva som gjelder.

  Ble du fascinert av den første dykkerunden og vil være med igjen, lar det seg ordne mot et pristillegg.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Fra havnen på Rhodos tar seilturen ca. 30–45 minutter til stranden Kallithea på østkysten – dykkernes paradis. Her bygde italienerne et imponerende helsehus på 1920-tallet, hvor man nøt de naturlig varme kildene som er rike på mineraler. Byggningen er i dag restaurert og de varme kildene renner fortsatt ut i denne vakre klippebukten.

Er du nybegynner får du først en introduksjon og fullt utstyr. Deretter får du med oksygentank utforske vannet rundt Kallithea og la deg fascinere av den fantastiske verdenen under havoverflaten. Hver instruktør tar vare på maks. to dykkere, så du er hele tiden i trygge hender når du svømmer, omringet av rev og tang.

Etter dykkingen er det tid for soling og bading fra båten som kaster anker utenfor den fine stranden i Kallithea. Har du lyst til å snorkle, bør du gjøre det her.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.