Mamma Mia-turen

Bli med på havet og nyt en herlig og avslappende dag på strendene på vår vakre naboøy, Skopelos.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag og lørdag (skandinavisk guide på torsdager).
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.00 (tilbake i havnen på Skiathos).
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 22 EUR pr. barn.

  Båtturen er inkludert. Transport til havnen koster 2 euro pr. person en vei og 4 euro pr. person tur/retur. Ingen måltider er inkludert – mat og drikke kan kjøpes i Panormos. Båten har snackbar.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og gode sko hvis du vil gå opp til "Mamma Mia-kirken".
 • Mer:
  Utflukten er gratis for barn fra 0–4 år.

  Antall plasser på transporten til "Mamma Mia-kirken" er begrenset. Billetter selges om bord (12,50 euro pr. person) og det er førstemann til mølla.
  Det er toaletter om bord på båten.

  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag. Turen følger derfor ikke samme rute hver gang. Det kan hende vi ikke kan besøke strendene vi har beskrevet ovenfor, men da stopper vi på andre fine strender. Man har ikke krav på refusjon hvis en slik endring gjøres i programmet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Sol & bad

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Vi setter kursen mot Skopelos hvor vi reiser langs kysten og ser blant annet den vakre Kastani-stranden der scener fra Mamma Mia-filmen ble spilt inn i 2007. Båtens besetning kan hjelpe til med transport til den andre siden av øya (ca. 30 min.) for å se 'Mamma Mia-kirken' som ligger på en klippekant på nordsiden av Skopelos. Billetter selges om bord (12,50 euro per person), og antall plassene er begrenset, så det er førstemann til mølla. Vi stopper også ved nabostranden Milia, som sies å være Skopelos' beste strand. Det blir tid til å sole seg, bade og slappe av.

Ved lunsjtid besøker vi stranden Panormos, der det er mulighet for å nyte et gresk måltid på en av tavernaene ved steinstranden.

Etter en deilig og avslappende dag med mange flotte inntrykk drar vi tilbake til Skiathos.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.