Mamma Mia-turen

Bli med på havet og nyt en herlig og avslappende dag på strendene på vår vakre naboøy, Skopelos.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag , torsdag, lørdag og søndag (skandinavisk guide på lørdager)
 • Varighet:
  Heldagsutflukt , ca. kl. 09.30/10.00–17.00 (tilbake i havnen på Skiathos).
 • Pris:
  43 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Barnepris gjelder for alderen 5–12 år. Båtturen er inkludert. Transport til havnen koster 5 euro pr. person tur/retur. Ingen måltider er inkludert, men mat og drikke kan kjøpes i Panormos. Båten har en snackbar.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kontanter, badetøy, håndkle og gode sko hvis du vil gå opp til "Mamma Mia-kirken".
 • Mer:
  Antall plasser på transporten til "Mamma Mia-kirken" er begrenset. Billetter selges om bord (14 euro pr. person, 8 euro for barn fra 5–12 år) og det er førstemann til mølla.
  Det er toaletter om bord på båten.

  Vinden rundt Sporadene kan endre retning og styrke fra dag til dag. Turen følger derfor ikke samme rute hver gang. Det kan hende vi ikke kan besøke strendene vi har beskrevet ovenfor, men da stopper vi på andre fine strender. Man har ikke krav på refusjon hvis en slik endring gjøres i programmet.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Vi setter kursen mot Skopelos hvor vi reiser langs kysten og ser blant annet den vakre Kastani-stranden der scener fra Mamma Mia-filmen ble spilt inn i 2007. Båtens besetning kan hjelpe til med transport til den andre siden av øya (ca. 30 min.) for å se 'Mamma Mia-kirken' som ligger på en klippekant på nordsiden av Skopelos. Billetter selges om bord (14 euro pr. person, 8 euro for barn fra 5–12 år), og antall plasser er begrenset, så det er førstemann til mølla. Vi stopper også ved nabostranden Milia, som sies å være Skopelos' beste strand. Det blir tid til å sole seg, bade og slappe av.

Ved lunsjtid besøker vi stranden Panormos, der det er mulighet for å nyte et gresk måltid på en av tavernaene ved steinstranden.

Etter en deilig og avslappende dag med mange flotte inntrykk drar vi tilbake til Skiathos.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.