Snorkleeventyr på katamaranen Palm Pleasure – formiddag

Nyt Aruba fra havsiden, om bord i den herlige katamaranen Palm Pleasure. Her kan du oppleve både snorkling og vakre omgivelser, og for en ekstra behagelig utflukt er lunsj, snacks og drikke inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 08.30–14.00
 • Pris:
  99 USD pr. voksen, 68 USD pr. barn.

  Snorkleutstyr, lunsj, snacks og drikke.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 3 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle, solkrem, gode sko og kamera.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vi forlater havnen på morgenen og drar ut på havet. Herfra kan du oppleve Aruba på den beste måten. Den drøyt 21 meter lange katamaranen gjør tre stopp, Antilla Shipwreck, Arashi Reef og Boca Catalina, og det blir muligheter for å bade og snorkle. Her kan du ta en nærmere kikk på livet og fargene under vann.

Hvis du foretrekker å bli om bord, slappe av og fordøye inntrykkene, kan du kose deg med gratis drikke, snacks og lunsj før båte returnerer til havnen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.