Canyoning in the rainforest - Juving i regnskogen

Gran Canarias spektakulære natur er perfekt for juving. Bli med på en spennende, morsom og annerledes naturopplevelse du sent vil glemme.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag og fredag. Utflukten er innstilt 21.06.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  80 EUR pr. voksen, 80 EUR pr. barn.

  Våtdrakt, hjelm, sele, karabinkroker og øvrig sikkerhetsutstyr er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Aldersgrense:
  For å delta på denne utflukten må du være 12 år eller eldre.
 • Lurt å ha med:
  Lukkede sko (gjerne vanntette joggesko), badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift inkl. sko og sokker, regnjakke eller genser, vann og noe enklet å spise, f.eks. sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Utflukten anbefales ikke for gravide, personer med hjerte- eller ryggplager eller personer som nylig har vært skadet. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn kan delta på hver utflukt. Du bør ikke være redd for høyder.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Juving er en type klatring der du forserer et juv eller en canyon ved hjelp av ulike teknikker, som å gå, hoppe, klatre, skli og rappellere ned raviner og klipper.

Bli med vår spesialguide på en opplevelsesrik tur til den vakre Laurisilvaskogen (laurbærskogen), fantastiske fossefall og bortgjemte steder ute i Gran Canarias varierte natur. Alt nødvendig sikkerhetsutstyr er selvfølgelig inkludert, og guiden er med på hele turen og sørger for at dagen blir trygg, morsom og spennende.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.