Dominican Safari – Tropical Expedition
Liker du å utforske natur og lokal kultur, er dette en utflukt for deg. Bli med på en spennende og innholdsrik dag gjennom landskapet i truck, og få et innblikk i hva som dyrkes på Den dominikanske republikk.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Onsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  60 USD pr. voksen, 30 USD pr. barn.

  Vann, brus og den klassiske drinken Cuba Libre.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær og gode sko samt kontanter.
 • Mer:
  Vi gjør oppmerksom på at denne turen går i ulendt terreng og på ujevne veier. Hvis du har ryggplager eller er gravid, bør du velge en av de andre utfluktene våre.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Naturopplevelser

Øytur

Drikke er inkludert

Tropical Expedition er et spennende eventyr for deg som vil utforske Den dominikanske republikk. Våre sjåfører henter deg ved hotellet. På veien passerer vi Higuey der vi besøker et dominikansk marked og katedralen La Basilica.

På veien til neste stopp ser vi det lokale livet og kjører forbi noen skoler, hvilket gir oss muligheten til å fortelle om hvordan skolesystemet fungerer i landet. Vi passerer store sukkerrørplantasjer og mye vakker utsikt.

Et besøk hos en dominikansk familie ute på landsbygda er neste stopp. På gården får vi være med på det dominikanske hverdagslivet og bli kjent med de forskjellige kaffe-, kakao-, medisinplante- og ananasplantasjene. Etter besøket på gården setter vi kursen hjemover igjen.

Vi tar forbehold om at rekkefølgen på stoppene iblant kan endres på grunn av blant annet vær og trafikk.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.