Alanyas hemmeligheter

Opplev den vakre naturen oppe i fjellene, hvor luften er tynnere og temperaturen lavere. Lunsj er inkludert.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Tirsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  35 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Lunsj er inkludert, drikke kan kjøpes. Entré til Sapadere-kløften er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Vannflaske, kamera, komfortable sko og badeklær.
 • Mer:
  Vil du inn i Cüceler-grotten tilkommer en avgift på ca. 15 lira/voksen og 10 lira/barn 6–12 år.
  Endringer i rekkefølgen på programmet kan forekomme avhengig av sesong.
  Utflukten anbefales ikke hvis du er avhengig av rullestol eller rullator.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Skandinavisktalende guide

Utflukten tilbys fra

Vi kjører i de grønne dalene i fjellene , på vei opp mot Cüceler-grotten. Herfra har vi fantastisk utsikt over dalen. Cüceler-grotten er en dryppstensgrotte med stener i syv forskjellige farger, og den som vil kan gå inn.

Vi besøker også den berømte Sapadere-kløften, hvor vi går gjennom den smale åpningen og nyter den avkjølende luften. Her har du sjansen til å ta fantastiske bilder.

I Alanyas sentrum troner en gammel festning, høyt oppe på klippene mellom byens to strender. Her oppe får du en fornemmelse av områdets rike historie, og ikke minst en spektakulær utsikt over havet, havnen og Kleopatrastranden. Før krevde et besøk på festningen at du kjørte bil opp og ned de svingete veiene, men takket være den moderne taubanen er det mye enklere å besøke festningen nå.

Ved festningen besøker vi den lokale moskeen og et av byens tradisjonelle hus. Huset er i dag gjort om til et museum med fokus på den ottomanske tiden.
Tradisjonelt sett er Tyrkia kjent for handel med skinn, tepper og ikke minst gull. Derfor besøker vi gullsmeden Tuna Jewellery hvor vi får vite mer om tyrkiske gulltradisjoner. Selvsagt kan du gjøre en god handel mens du er her.

Tyrkia har mye mer å tilby enn du kanskje tror, og nettopp derfor er denne utflukten en glimrende mulighet til å oppleve naturen, hverdagslivet og vakre omgivelser.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.