Idylliske Symi – uten transport

Benytt anledningen til å utforske den vakre øya Symi på denne herlige heldagsutflukten!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–16.45
 • Pris:
  46 EUR pr. voksen, 25 EUR pr. barn.

  Transport til og fra havnen besørges på egen hånd.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. Badeklær, håndkle og solkrem og badingen er på egen hånd.
 • Mer:
  Båtturen tar ca. 1 time og 10 minutter hver vei, og det er god plass både på soldekket og innendørs, hvor det også er aircondition.

  Tidtabell:
  09.00 Båten Sea Dreams går fra Rhodos Tourist Harbour
  10.05 Ankomst Symi
  14.00 Avgang fra Symi
  14.40 Stopp ved Panormitis på Symi
  15.40 Avgang fra Panormitis
  16.45 Ankomst Rhodos
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Båtutflukt

Historie & kultur

Naturopplevelser

Utflukten tilbys fra

Båtreisen går langs den tyrkiske kysten til den fine, lille øya Symi, hvor tradisjoner og sjarm flettes sammen til en fryd for alle sanser. Øya ligger bare 23 sjømil fra Tyrkia, og her bys de besøkende på nydelig natur som fengsler og fascinerer.

Historien om Symi går tusenvis av år tilbake i tid og akkurat som på Rhodos er det mange sagn om øya i den greske mytologien. I dag bor det ca. 2 500 personer her som livnærer seg på fiske, svamp-produksjon, krydderplantasjer og handel i liten skala. Livet går sin stille gang.

Første stopp er havnen på Symi. Når vi nærmer oss den sjarmerende øya møtes vi av en praktfull panorama. Husene klatrer i fjellsiden og er malt i fine pastellfarger.

Andre stoppet, klosteret Panormitis, som ble bygget på 1700-tallet til ære for øyas beskytter og helgen, Taxicharis Michealis Panormitis. I klosterets kirke er det et offeralter formet som en oljelampe i rent gull og sølv.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.