Idylliske Symi – uten transport

Benytt anledningen til å utforske den vakre øya Symi på denne herlige heldagsutflukten!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt ca. kl. 09.00–16.45
 • Pris:
  47 EUR pr. voksen, 26 EUR pr. barn.

  Transport til og fra havnen besørges på egen hånd.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko og vannflaske. Badeklær, håndkle og solkrem og badingen er på egen hånd.
 • Mer:
  Båtturen tar ca. 1 time og 10 minutter hver vei, og det er god plass både på soldekket og innendørs, hvor det også er aircondition.

  Tidtabell:
  09.00 Båten Sea Dreams går fra Rhodos Tourist Harbour
  10.05 Ankomst Symi
  14.00 Avgang fra Symi
  14.40 Stopp ved Panormitis på Symi
  15.40 Avgang fra Panormitis
  16.45 Ankomst Rhodos
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Båtreisen går langs den tyrkiske kysten til den fine, lille øya Symi, hvor tradisjoner og sjarm flettes sammen til en fryd for alle sanser. Øya ligger bare 23 sjømil fra Tyrkia, og her bys de besøkende på nydelig natur som fengsler og fascinerer.

Historien om Symi går tusenvis av år tilbake i tid og akkurat som på Rhodos er det mange sagn om øya i den greske mytologien. I dag bor det ca. 2 500 personer her som livnærer seg på fiske, svamp-produksjon, krydderplantasjer og handel i liten skala. Livet går sin stille gang.

Første stopp er havnen på Symi. Når vi nærmer oss den sjarmerende øya møtes vi av en praktfull panorama. Husene klatrer i fjellsiden og er malt i fine pastellfarger.

Andre stoppet, klosteret Panormitis, som ble bygget på 1700-tallet til ære for øyas beskytter og helgen, Taxicharis Michealis Panormitis. I klosterets kirke er det et offeralter formet som en oljelampe i rent gull og sølv.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.